ROBOTOK

A Tisza Cipőgyár nem hivatalos blogja

Irány Oroszország

2008.12.17. 14:29 Tisza Cipőgyár

A Tisza Cipőgyárat - mint manapság mindenkit Magyarországon - elkapta a keleti piaci láz. Gyárunk már tavaly elkezdte a lehetőségek feltérképezését. Természetesen nem csak Oroszország jött szóban, hanem Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán és Szerbia is.

Gyárunk kiváló know-how-al rendelkezik, ígya a világ legújabb trendjeinek megfelelő munkavédelmi lábbelit tud létrehozni, többek között hadseregek részére.

Nagy érdeklődés mutatkozik a technológiára. Elsősorban azért, mert egy váltási hullám figyelhető meg a fentebb említett országok hadseregeiben. Az elöregedett csizmákat, jobb esetben surranókat most cserélik le a teljesen vízálló, high-tech membránnal felszerel, ergonomikus és megnövelt kopásállósággal rendelkező bakancsokra.

Hajrá Tisza Cipőgyár!

Szólj hozzá!

Címkék: ukrajna oroszország tisza cipő know how tisza cipőgyár

A bejegyzés trackback címe:

https://tiszacipogyar.blog.hu/api/trackback/id/tr56828061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása